Serbarile Padurii 2016 Vorona

Programul Serbărilor Pădurii 2016 ce vor avea loc pe data de 8 Septembrie 2016, este pe cale sa inceapa. Vezi aici cateva puncte importante ce vor fi organizate.

 

Serbarile padurii 2016 Vorona BotosaniProgramul va include:

  • Slujba oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Inalt Preasfintitul Teofan.
  • Spectacole folclorice
  • Expozitii de arta populara
  • Pelerinaje

Joi, 08.09.2016

Orele 9:00 – 12:00In incinta Manastirii

Sfanta Litughie de Hram oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Inalt Preasfintitul Teofan – Mitropolit al Moldovei si Bucovinei.

Orele 12:30 – 19:30 In Poiana Manastirii
Spectacol folcloric ”La Hram” in cadrul celei de 42 -a editie Festivalului Folcloric National ” Serbarile Padurii ”. Participa formatii si grupuri folclorice din Vorona , Botosani , Suceava , Brasov , Vaslui si Republica Moldova Invitatii de onoare : Ansamvlul Artistic ”Florile Bucovinei” din Radauti Suceava si Veta Biris. Invitati seciali in program : Vasile Muraru si Valentina Fatu. Va mai evolua in incheiere formatia de muzica etno Rustic.

Ora 14:00 – Vizitarea expozitiei de arta populara din cadru Targului mesterilor populari,acordarea de diplome. Degustarea de produse gastronomice traditionale pregatite de mesteri bucatari locari.

Ora 19:00 – Hora populara cu toti participantii.

 

Va asteptam! Urmariti-ne pe pagina de facebook Vorona, sau pe pagina evenimentului Serbarile Padurii Vorona 2016, pentru a sta la curent cu eventualele modificari

2 răspunsuri

  1. […] Joi, 08.09.2016 – Vezi programul pentru Serbarile Padurii 2016 […]

    Apreciază

  2. Aveti informatii cu privire la hramul de a doua zi , de la schitul Sfantul Onufrieu privire la schitul Sfantul Onufrie?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu